HTML

Tzimisce Politikai és Gazdasági blogja

Politika és Gazdaság az én meglátásomban.

Friss topikok

Linkblog

RTL vs. Médiatörvény

2009.01.12. 18:45 :: Tzimisce

Tegnap este néztem épp az RTL műsorát, amikor is a szokásos reklámblokk közben híradót is adtak. Ez a hír elgondolkodtatott: www.rtlhirek.hu/video/39798

Szegény RTL Klub-nak nem lesz majd pénze ilyen műsorokat csinálni? Nevetséges.

Rengeteg pénzt keresnek így is, mert a különböző "magasröptű" műsoraikat mindenki megnézi. Ezek a műsorok, amiket itt felsorolnak, sokkal színvonalasabbak, de ha azt várják, hogy a jóízlésű közönség majd felhördül, elfelejtik azt az apróságot, hogy ezek az emberek elég jól sejtik, hogy az RTL nem a "független" háttérműsoraival akasztja le a nagy zsét. Sajnos ez a hiszti amit emiatt levágnak, még tovább fogja csökkenteni a piacvezető kertévék amúgy sem magas színvonalát.

Azt azért megnézném, ha a BK vagy a Mónika-show szűnne meg hasonló okból, akkor mekkora lázadás lenne. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tzimisce.blog.hu/api/trackback/id/tr18873346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.13. 10:14:01

Ezért nézek csak 1-2 sorozatot ezeken a TVéken,de azokat is felvételről, hogy a reklámokat végigtekerjem. :) Inkább Kalandjáték nosztalgiázom. :)))

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.04.09. 12:12:35

És az úr 2010. évében megszűne a Mónikasó. :)
süti beállítások módosítása