HTML

Tzimisce Politikai és Gazdasági blogja

Politika és Gazdaság az én meglátásomban.

Friss topikok

Linkblog

Izrael és a területfoglalás

2009.01.08. 01:20 :: Tzimisce

Mivel most mindenki a gáztól ír, én nem ezt fogom tenni, véleményemet több blogban is kifejtettem.

Tisztában vagyok vele, hogy közel-keleten eggyel több ország található, mint amennyi elfér, és akkor a kurdokat még nem is számítottam bele.

Valahol azt olvastam, hogy a magyarországi szélsőjobb a palesztinoknak "drukkol". Aha, és ha elűzik őket onnan a palesztinok, akkor hova fognak menni? Esetleg még többen lesznek itt, az jó nektek? A másik idevágó dolog, hogy azt állítják, hogy a zsidók odamentek egy másik nép lakóhelyére, és ki uakarják szorítani őket saját hazájukból. Hmm, mintha rémlene nekem egy nép, akik 896-ban a Kárpát-medencébe érkeztek, és az itt található szláv néptől erőszakkal elvették földjüket, amihez egy remek ideológiát gyártottak holmi fehér lóval...

A széljobberek szerint az más, különben is vissza a trianonban elvett határokat! Nem az a baj, hogy esetleg igazuk van, hanem el kéne dönteni, hogy ha azt játszuk, hogy stipistop, akkor várjuk ki, amíg azok, akik előbb itt voltak, igényt tartanak-e a földjükre, és ami marad nekünk a 896-os értéknél, azt megtartjuk magunknak. Már ha jut egyáltalán valami.

Véleményem szerint nem szép dolog elsősegélyhelyeket, meg iskolákat lőni, de onnan lőni sem szép dolog. Egyik sem helyes, egyiket se kéne csinálni. A muzulmánoknak meg túl kéne esniük az inkvizíciós korukon, hogy végre megnyugodjanak a kedélyek, és az iszlám újra az legyen, aminek Mohamed elképzelte, a béke és a szeretet vallása, melynek nevében a keresztények is eleget írtottak a földön, csak ők 4-500 évvel ezelőtt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tzimisce.blog.hu/api/trackback/id/tr1864739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Sámuel 2013.05.02. 23:56:46

Te hülye vagy, zsidóm.
süti beállítások módosítása