HTML

Tzimisce Politikai és Gazdasági blogja

Politika és Gazdaság az én meglátásomban.

Friss topikok

Linkblog

Nyugdíj

2009.01.05. 21:34 :: Tzimisce

 Nem is olyan rég láttam egy Akták részt az RTL Klubon ami a nyugdíjról szólt. Rákerestem, de sajnos nincs meg a videótárban, bezzeg a Celeb műsörök megvannak. (Ez is megérne egy posztot)

Sajnos véleményem szerint minden ami ott elhangzott, az igaz. Magyarországon sajnos keveseknek van pénzügyi kultúrája, az öngondoskodás senkinek nem fontos. Mi lesz majd, ha mi, huszonévesek 20-30 év múlva rádöbbenünk, hogy nem lesz nyugdíjunk? Mi lesz azokkal, akik mostanában, vagy a következő 10 évben mennek nyugdíjba?

Miért nem fontos senkinek az, hogy előre gondolkozzon? Miért kell az a plazmaTV, pláne hitelre? Érdekes volt megfigyelni, hogy a válság sem döbbentette rá az embereket arra, hogy megtakarítani kéne, a karácsonyi vásárlások ismét új rekordot döntöttek. Mi kell még nekünk, hogy észbe kapjunk?

update: Megvan a link, íme: www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/45:37602

Köszönet, hogy probadolog.blog.hu gazdája, Richárd felrakta az oldalára.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tzimisce.blog.hu/api/trackback/id/tr78860179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.01.06. 15:02:36

Nem én nem erre gondoltam, ha jól látom ez XXI. század és nem az Akták. Tény, hogy ugyanazt a problémát feszegeti.
süti beállítások módosítása